Dit staat er op de verjaardagswishlist van Majesteit.

Je zult maar jarig zijn deze week. Dit staat er sowieso op het verlanglijstje van Máxima voor zondag. 

Een koffietafelboek

Aan het lezen van fictie komt Máxima natuurlijk maar amper toe, zelfs in deze tijden. Maar ze is DOL op een mooi fotoboek, weten we van de verschillende fotosessies op haar kantoor in Huis ten Bosch. Wij tippen bijvoorbeeld deze.

Article continues after the ad

Een nieuwe Chanel-baby (want je kunt het altijd proberen)

Toegegeven: een duur cadeau voor een verjaardag in crisistijden. Maar het is welbekend hoe gek Majesteit is op haar Chanel-kindjes, en ze heeft gelegenheid genoeg om ze mee op avontuur te nemen. Misschien meer een cadeau voor haar 50e verjaardag, maar des te verrassender is het om juist nú een nieuw exemplaar in te laten pakken.

Een verse fles Shalimar

Van je lievelingsgeur krijg je nooit genoeg, en voor Máxima is dat absoluut Shalimar van Guerlain. Die er nu ook nog eens is in een extra mooi flesje, dus die moet zeker op de royal kaptafel.

Een bijzonder dessert

Leuk voor de drie A's want ook op een tienerbudget (je weet maar nooit, het royal zakgeld kan vies tegenvallen) goed te doen: zelf panqueque y dulche de leche maken. Máxima's favoriete dessert. Een Argentijnse pannenkoek gevuld met karamel dus. Kaarsje erin en klaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in