Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's leerlook had een onverwachte twist

Leer van... linnen? Het was een prachtige look, die van koningin Máxima, woensdag in Scheveningen. Hoogglans-/lakleer vol glamour. We trapten er direct in, zeker aangezien HM wel vaker een lederlookje uitkiest. Maar nee hoor: schijn bedriegt. De altijd oplettende Josine van Modekoninginmaxima.nl ...

Máxima's leerlook had een onverwachte twist

Leer van... linnen?

Het was een prachtige look, die van koningin Máxima, woensdag in Scheveningen. Hoogglans-/lakleer vol glamour. We trapten er direct in, zeker aangezien HM wel vaker een lederlookje uitkiest. Maar nee hoor: schijn bedriegt.

De altijd oplettende Josine van Modekoninginmaxima.nl spotte de rok in de Fall/Winter-collectie van 2019 van Natan. Waarvoor Edouard een jas en een rok maakte van gewaxt linnen, een zeer diervriendelijk alternatief voor echt leer.

Hij maakte dit najaar ook al een jas van cactusleer (net echt) en zet dus extra in op duurzame materialen. Dat zal Majesteit aanspreken, dus verwachten wij de komende tijd meer verantwoorde en duurzame items langs te zien komen. Yes!

Beeld: Brunopress/Natan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in