Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's kapsels in 2020: geen kapper, geen probleem

Losse lokken zijn dit jaar favoriet, bij HM. Waar velen van ons in de eerste lockdown van ellende een staart maakten, pakte koningin Máxima het heel anders aan: zij werd in dit gekke coronajaar meer dan ooit met losse lokken gespot. Dus ook in de periode dat ze niet naar de kapper kon. Op zich zi...

Máxima's kapsels in 2020: geen kapper, geen probleem

Losse lokken zijn dit jaar favoriet, bij HM.

Waar velen van ons in de eerste lockdown van ellende een staart maakten, pakte koningin Máxima het heel anders aan: zij werd in dit gekke coronajaar meer dan ooit met losse lokken gespot.

Dus ook in de periode dat ze niet naar de kapper kon.

Op zich zit er waarschijnlijk een duidelijk aanwijsbare reden achter al die losse haren: even een kapster laten komen om een uitgebreide Máxima-rol te maken doe je natuurlijk niet zo snel in deze anderhalvemetertijden.

Majesteit maakte een paar uitzonderingen: op Prinsjesdag natuurlijk...

...en voor haar uitstapje naar Utrecht toen de Darth Máxima-look vroeg om iets straks.

En er werden ook wat hoedjes gedragen (onder andere in Zuidoost-Fryslân), wat natuurlijk niet lekker gaat op los.

Maar verder was het los, losser, lost wat de klok sloeg. Daar is niet iedereen fan van bij HM (we zien de commentaren al binnenstromen), maar makkelijk en vooral coronaproof is het wel.

Zelfs pre-crisis koos Majesteit al voor losse lokken, hieronder begin februari

Alternatief zou zijn om eens wat tutorials op YouTube te volgen of de A's in de kerstvakantie aan het werk te zetten.

In the meantime krijgen we onze koningin zoals we haar goed kennen: met haar eigen, zeer toegankelijke, niet al te uitgebreide haardos. Eigenlijk ook maar goed ook.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in