Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's jeanstas: hello Y2K!

Het is allemaal heerlijk 2000's fashionable. Voor haar eerste officiële koninginnemoment na de zomervakantie pakte Máxima vorige week heerlijk uit. Met een look die lekker casual was, zo tussen de studenten. Maar ook highly fashionable. De top en pantalon (allebei NATAN) trokken aanvankelijk de a...

Máxima's jeanstas: hello Y2K!

Het is allemaal heerlijk 2000's fashionable.

Voor haar eerste officiële koninginnemoment na de zomervakantie pakte Máxima vorige week heerlijk uit. Met een look die lekker casual was, zo tussen de studenten. Maar ook highly fashionable.

De top en pantalon (allebei NATAN) trokken aanvankelijk de aandacht, maar ons oog werd ook direct getrokken naar wat ze aan haar arm had hangen. Deze dijk van een tas dus.

De designer van Máxima's tas moeten we je helaas schuldig blijven (ze heeft 'm al een tijdje, maar heeft zo haar shopgeheimen), maar de trend zelf is overal te krijgen op dit moment: denimtassen zijn helemaal Y2K-fashion en daarom ook hélemaal van nu. En ja: die memo heeft onze koningin natuurlijk óók gekregen.

Hier shop je zelf een exemplaar, als jij ook zo van een jeansmomentje geniet.

Burberry: Lola Small denim shoulder bag (1490 euro)

Maje: crossbody van denim met kalfsleren details (nu 201 euro bij De Bijenkorf)

Christian Louboutin: Loubila denim clutch (750 euro)

Benetton: Quilted Shoulder Bag (nu 24,97 euro via Benetton.com)

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in