Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's hoed haalt Best Dressed Royal lijst

'She's taking her style to, well, the max.' In Nederland zijn we aardig wat gewend aan kloeke klokmouwen en opvallende hoeden van HM, maar in het buitenland kijken ze nog altijd vol verbazing naar koningin Máxima en haar onvolprezen stijl. Zo heeft de hoed die ze vorig jaar droeg naar Ascot de Be...

Máxima's hoed haalt Best Dressed Royal lijst

'She's taking her style to, well, the max.'

In Nederland zijn we aardig wat gewend aan kloeke klokmouwen en opvallende hoeden van HM, maar in het buitenland kijken ze nog altijd vol verbazing naar koningin Máxima en haar onvolprezen stijl.

Zo heeft de hoed die ze vorig jaar droeg naar Ascot de Best Dressed lijst gehaald van de Amerikaanse societybijbel Town & Country. Dit is een béétje belegen instituut, dat er duidelijk met bewondering én een vleugje afkeuring naar keek: 'Queen Maxima of the Netherlands has a well-earned reputation for taking her style to, well, the max. At this year's Royal Ascot, she once again lived up to her name, donning a fashionable hat so large that it nearly obscured her head.' We hebben onze Amerikaanse collegaatjes maar niet verteld dat dit nog een best ingetogen exemplaar voor HM's doen was.

De hoed van Nederlandse ontwerper Berry Rutjes stond schalks schuin op haar hoofd en bestond uit een fladderende bos witte en roze bloemen. Erbij droeg ze een Natan. Verdiende plek in die lijst, toch?  

Foto's (c) ANP, PPE Agency 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in