Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's herfstgarderobe groeit

Onze koningin mag dan nu nog even van de zonnestralen genieten in Griekenland, reken maar dat er achter de schermen al hard gewerkt is/wordt aan haar najaarsgarderobe. De nieuwe collectie van Natan biedt weer pure inspiratie, en is haar op het lijf geschreven. Altijd als Edouard Vermeulen met een...

Máxima's herfstgarderobe groeit

Onze koningin mag dan nu nog even van de zonnestralen genieten in Griekenland, reken maar dat er achter de schermen al hard gewerkt is/wordt aan haar najaarsgarderobe. De nieuwe collectie van Natan biedt weer pure inspiratie, en is haar op het lijf geschreven.

Altijd als Edouard Vermeulen met een nieuwe couture-collectie komt is de vraag: welke van deze stukken hangen straks (of misschien nu al) ook bij koningin Máxima in de kast? De designer van Natan kent namelijk als geen anders de favoriete kleuren, stukken en snitten van onze koningin.

Ook zijn nieuwste collectie lijkt weer gemaakt voor onze prachtige koningin, met de rood- en geeltinten die haar zo goed staan, opvallende mantels en prachtige japonnen die niet zouden misstaan tijdens een staatsbanket. Wij hopen Máxima komend jaar in elk geval te spotten in de zeven onderstaande beauties. 

Deze mantel/cape heeft Máxima al, maar een nieuw kleurtje is nooit weg.

Zeg nou zelf: deze japon is toch voor Máxima gemaakt?

Onze koningin houdt van de details van Natan.

En ook qua kleuren is deze nieuwe collectie helemaal des Máxima's

'De pantalon én de mantel, alstublieft'

Op staatsbezoek? Deze mee in de koffer!

Een extra knuffelige mantel voor de koude dagen? Máxima is herfstklaar wat ons betreft!

Beeld: Natan/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in