De Oranjes zomeren ook dit jaar weer in hun eigen Griekse villa. En hebben door de jaren heen zo hun favoriete plekjes ontdekt.

Zelf willen ze natuurlijk nooit iets kwijt over hun vakantie, maar her en der lekt er wel eens iets uit. Doe er je voordeel mee.

Article continues after the ad

Place to be

De Oranjes hebben een vakantievilla in Kranidi, aan de Baai van Doroufi. Daar ziet het er ongeveer zó uit, dus voor het uitzicht alleen al is het een tripje waard.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sunny Place Resort (@sunny_place_resort) op

De must-eat

Restaurant Orloff op Spetses is in Nederland ontzettend beroemd. Dat is namelijk hét favoriete restaurant van de Oranjes. Lekker, aan de oude haven, niet al te chic en met ontzettend goed Grieks eten. De Oranjes zijn er zó dol op, dat ze keer op keer gewillig poseren voor de Facebookpagina van het restaurant.

Eilandhoppen

Met hun eigen boot doen de Oranjes naar verluidt heel wat eilandjes aan. Hydra, Paros en Spetses zijn favoriet, en wij snappen wel waarom.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Welcome To Greece 🇬🇷 (@my_greece__) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door michael liaroutsos (@mliaroutsos) op

Shoppen

Antiekshoppen kan uitstekend op het eiland Paros, waar ook Willem-Alexander en Máxima al eens druk winkelende werden gespot.

Beeld: ANP/Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in