Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's favoriete witte top

Crisp zwart-wit. Onze koningin is er dol op. Net als op deze top. Driekwartmouw, mooie brede halslijn, strik erom. Niets meer aan doen. Vindt ook Majesteit, die deze topbasic van Natan al ELF jaar in haar kast heeft hangen. Ze droeg 'm gisteren (net als deze bijzondere schoenen) naar Alkmaar. Kon...

Máxima's favoriete witte top

Crisp zwart-wit. Onze koningin is er dol op. Net als op deze top.

Driekwartmouw, mooie brede halslijn, strik erom. Niets meer aan doen. Vindt ook Majesteit, die deze topbasic van Natan al ELF jaar in haar kast heeft hangen. Ze droeg 'm gisteren (net als deze bijzondere schoenen) naar Alkmaar.

Koningin Máxima werd, zo weet Josine Droogendijk van Modekoninginmaxima.nl te vertellen, in 2009 voor het eerst gespot in het topstuk van Natan. En haalde 'm daarna bijna een recordaantal keren weer uit de kast.

Logisch, want ook elf jaar later is het kledingstuk totaal niet verouderd. Al lijkt het ons, zeker met wit, wél sterk de vraag of we nog steeds van doen hebben met exact hetzelfde exemplaar. Een klant als Máxima kan dit soort stukken natuurlijk bij laten maken wanneer ze maar wil. Daar zorgt meneer Vermeulen wel voor.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in