Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's dubbele comeback

Het is écht even een gemis geweest, voor fans van onze koningin. Sinds de skivakantie in Lech zagen we haar nog maar amper, en deze week deed ze het ook nog rustiger aan. Maar komende week biedt uitkomst! De rustperiode om bij te komen van haar ingreep zit er definitief op: maandag gaat Máxima we...

Máxima's dubbele comeback

Het is écht even een gemis geweest, voor fans van onze koningin. Sinds de skivakantie in Lech zagen we haar nog maar amper, en deze week deed ze het ook nog rustiger aan. Maar komende week biedt uitkomst!

De rustperiode om bij te komen van haar ingreep zit er definitief op: maandag gaat Máxima weer op pad voor haar koninginnetaken. Ze opent dan de Week van het Geld in Breda.

Máxima geeft daar een speech, en gaat in gesprek met basisschoolleerlingen. Ze woont ook een aantal workshops bij, als erevoorzitter van het platform Wijzer in Geldzaken.

Daarna hoeven we helemaal niet lang te wachten op de volgende keer dat Máxima zich laat zien. Op donderdag staat er alweer een evenement in haar agenda: dan is ze in Lieshout aanwezig bij het 300-jarig jubileum van de brouwerij Bavaria. Hopelijk met een biertoast natuurlijk!

Je leest er natuurlijk alles over op Nouveau.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in