Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's chic, binnen je budget

Veelzijdig, tijdloos en boeiend… beige? Een klassieke beige of camel jas is net zo tijdloos chic als een goede witte blouse en een zwarte broek: instant stijl en uitstraling. Koningin Máxima weet dat als geen ander en heeft een kloeke collectie korte jassen, lange jassen, capes en trenchcoats in ...

Máxima's chic, binnen je budget

Veelzijdig, tijdloos en boeiend… beige?

Een klassieke beige of camel jas is net zo tijdloos chic als een goede witte blouse en een zwarte broek: instant stijl en uitstraling. Koningin Máxima weet dat als geen ander en heeft een kloeke collectie korte jassen, lange jassen, capes en trenchcoats in de categorie aardetinten.

Kittig kort...

...klassieke trench...

...kort en een slagje donkerder...

En een echte klassieker die altijd kan. Voor wie niet het kledingbudget van HM heeft, hebben we wat prijsvriendelijke jassen voor je opgezocht: zelfde uitstraling, minder begrotelijk. Goed om te weten: is de huid aan de binnenkant van je onderarm roze met zweem van blauw, dan zal beige je het mooist staan. Heeft je huid meer gelige tonen, dan zal het iets rijkere camel vermoedelijk meer flatteren. Ter inspiratie:

Double-breasted trench (Benetton € 112)

Bodyflirt trenchcoat, camel met donkerblauw tot maat 52 (Bonprix, € 48)

Jas van wolmix met reverskraag (Zara € 90)

Korte trench (Asos Design € 70)

Rechte jas van zachte, geruwde kwaliteit met een kraag, smalle revers, een blinde drukknoopsluiting voor en paspelsteekzakken (H&M € 50)

Lange camel jas (Bonprix € 55)

Simple Chic jas met reverskraag (Zara € 129)

Foto's Máxima (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in