Die Valentino kennen we ergens van!

Majesteit op business-chic én herfstig ineen: voor een online werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn trok koningin Máxima woensdag een design van Valentino uit de kast. Een zakelijke topper die ze vorig jaar ook al droeg voor haar jubileumsessie bij de VN in New York.

Article continues after the ad

Het gaat om een jurk met de beroemde 'scale'-print van het modehuis, die niet alleen een ideale herfstkleur heeft (houdt Majesteit van op het moment) maar ook nog eens lekker van het beeldscherm spat.

In New York vorig jaar...

...en deze week op Huis ten Bosch

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koningin Máxima brengt met de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een online werkbezoek aan de @gemeenteAlphenaandenRijn. Het bezoek is in het kader van de aanpak van problematische schulden door Stichting SchuldenlabNL en de rol van De VoorzieningenWijzer daarin. Door middel van drie video-groepsgesprekken wordt inzicht gekregen in de verschillende manieren waarop mensen met problematische schulden worden geholpen. ⠀ ⠀ De gemeente Alphen aan den Rijn gaat nu zelf een lokaal Schuldenlab oprichten en volgt daarmee de gemeenten Almelo, Den Haag en ’s-Hertogenbosch.⠀ ⠀ #voorzieningenwijzer #schuldenlab #schuldenlabNL #schulden @minszw #staatssecretaris 📸RVD & Stichting SchuldenlabNL

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

En nee, dat is dus geen ketting of guirlande (zou ook wel heel apart zijn geweest, op haar eigen kantoor) die ze daar omheeft, maar onderdeel van de jurk.

Specifiek gaat het om een jurk uit de Cruise-collectie van Valentino uit 2019, waar hij archiefprints een tweede leven gaf. Deze print stamt uit 1969.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in