Zelden gespot maar nu eindelijk op de gevoelige plaat vastgelegd: de royal bril.

Máxima met bril. Daar werden we maandag op getrakteerd met verse kiekjes uit Paleis Huis ten Bosch. Achter haar computer en voor het lezen draagt Majesteit kennelijk af en toe ook gewoon een bril. Wisten we al, maar nu kunnen we haar keuze eens goed inspecteren.

Toen de NTR in 2019 een documentaire uitbracht over Máxima's VN-werk zagen we 'm ook al: een lees- of computerbril op Máxima's majesteitelijke neus. Daarna verdween de bril even vlug weer uit beeld en vroegen we ons altijd af: wat voor bril was het nou precies?

Article continues after the ad

Josine van modekoninginmaxima.nl heeft het antwoord: het gaat om een montuur van Tom Ford. Model FT5552-B 052 om precies te zijn. Kleur: Dark Havana. Ooh la la. Enne... je kunt 'm nog gewoon online shoppen voor het ultieme Máxima-at-work-gevoel! Mocht je bij je opticien te rade willen: de Nederlandse leverancier is Marcolin (dus wie weet kunnen zij 'm voor je bestellen).

De prijzen lopen uiteen van circa 140 tot 200 euro voor het montuur met reguliere glazen, en op meerdere plekken (bijvoorbeeld hier) kun je een vergelijkbaar modelletje even digitaal passen om te zien of de Máxima-look ook jou staat. 

Beeld: Brunopress

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!