Het jaar is nog maar net begonnen, maar voor koningin Máxima staat er in 2020 al heel wat op de rol. En dan niet alleen werktechnisch.

Claes in Wie is De Mol

Op 11 januari zit Majesteit voor de televisie, daar durven we vergif op in te nemen. Ontwerper Claes Iversen is dit jaar een van de deelnemers, en het seizoen speelt zich ook nog eens af in Máxima's geliefde China. We horen de popcorn bijna poppen, in Huis ten Bosch.

Article continues after the ad

Herdenking Auschwitz

Samen met koning Willem-Alexander en minister-president Rutte reist Máxima eind januari af naar Polen voor de herdenking van de 75-jarige bevrijding van het voormalige Duitse concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau.

Koningsdag Maastricht

Maastricht liep het Songfestival mis, maar krijgt in april wél hoog koninklijk bezoek tijdens Koningsdag. Waarschijnlijk zoekt onze koningin in de vroege maanden van 2020 alvast haar jurk uit. En als het verleden enige indicatie is, doet ze dat ook dit jaar weer bij Natan, met in elk geval Amalia (maar misschien ook wel de andere A'tjes) op sleeptouw. Zin. In!

Haar 49e verjaardag

In mei wordt onze koningin 49. En dat is toch best een belangrijke verjaardag, zo voor die grote 5-0. 

Indonesië en Duitsland

Er staan nu al twee staatsbezoeken op de rol voor 2020 waar we ons erg op verheugen. In maart gaat het koningspaar naar Indonesië. In juni staat Duitsland op het programma. Specifiek gaan de Oranjes dan naar Berlijn.

Wij kunnen niet wachten. Ook niet op al het andere moois dat 2020 Máxima en co. gaat brengen. Je leest er natuurlijk alles over op Nouveau.nl.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in