En haar zwerm vlinders wil je ook even zien!

HM zit duidelijk in haar Ruiten Periode, vandaag dook ze op in Noordwijk in een vrolijk geel-blauw geruite jas met daaronder een diepgeel pak, beide van Natan.

Article continues after the ad

De koningin bracht een live werkbezoek aan woonzorgpark Willem van den Bergh, onderdeel van zorgorganisatie ’s Heeren Loo, in Noordwijk.

Het bezoek stond in het teken van de impact van de corona-uitbraak op de zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. En logistiek was het weer even een uitdaging qua uitstappen-mondkapje-jas. 

Máxima is duidelijk geen fan van mondkapjes, maar het smizen (= is lachen met je ogen) gaat haar inmiddels goed af en het koningsblauwe met het huismerk staat haar wat vriendelijker dan haar zwarte exemplaren. 

’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Máxima sprak met enkele bestuurders over de invloed van de coronapandemie op de gehandicaptenzorg in Nederland en de zorg bij ’s Heeren Loo in het bijzonder. De zwerm vlinders op haar top deed het goed op het geel en is een fraai onderdeel van haar collectie geleedpotigen. 

Daarna ging de koningin nog in gesprek met medewerkers en bewoners, op indrukwekkend hoge pumps. 

Foto's (c) Brunopress

The Power Issue van Nouveau ligt NU in de winkel, maar je kunt het ook online bestellen, zonder verzendkosten, op Magazine.nl!