Heel leuk zo'n mooi weer-dag. Maar Majesteit doet, net als april, wat ze wil.

Koningin Máxima reisde vanochtend af naar het oosten. In Enschede was ze aanwezig bij het voorjaarscongres van de NVVK, de branchevereniging voor financiële hulpverlening.

Daar nam ze een rapport in ontvangst over de effecten van die hulpverlening, als erevoorzitter van SchuldenlabNL. Ze sprak er ook met de drie finalisten van de verkiezing 'Financiële hulpverlener van het jaar' over hun ervaringen. En met mensen die zelf een beroep hebben gedaan op schuldhulpverlening én hun schuldeisers.

Article continues after the ad

Een interessant ochtendprogramma dus voor onze Royal Econoom met een specialisatie in schulden, mogen we inmiddels toch wel stellen.

Ze trok voor de gelegenheid een knallende rode look uit haar eigen archief, niet direct eentje die voorjaar schreeuwt, maar wel een picture of luxury. Ach, dit is ook de vrouw die gisteren op die andere mooie lentedag een lange fluwelen jurk uit de kast trok. 

Die lentelookjes komen vanzelf.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in