Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: zo blijft HM fit

Eén bonk energie, onze koningin. Ze is bijna vijftig, past nog in jurken van twintig jaar geleden en heeft een paar armen en kuiten waar ons het water van in de mond loopt. Die laat ze vanzelfsprekend ook graag zien, weer of geen weer. Koningin Máxima is je reinste fitspo. In onze nieuwe special ...

Máxima: zo blijft HM fit

Eén bonk energie, onze koningin.

Ze is bijna vijftig, past nog in jurken van twintig jaar geleden en heeft een paar armen en kuiten waar ons het water van in de mond loopt. Die laat ze vanzelfsprekend ook graag zien, weer of geen weer. Koningin Máxima is je reinste fitspo. In onze nieuwe special Happy50 lees je alles over haar regime.

Een tipje van de sluier: Majesteit houdt van hardlopen en van zwemmen (gelukkig heeft ze een eigen zwembad), heeft enorm veel discipline en heeft haar workouts de afgelopen jaren bijgesteld om het hoofd te bieden aan haar grote verjaardag (spierkracht voorop).

Blote armen in februari? Wij zouden het ook doen

Daarnaast let ze natuurlijk op wat ze eet, wat wel zo makkelijk is met een eigen chef-kok maar natuurlijk wel wéér een beroep doet op die discipline. Wat ze dan wél eet? En hoe ze toch aan die beeldige bovenarmen komt? Je leest het nu in de Happy50, die je hier kunt bestellen.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in