Oké, de koningin heeft al een particulier secretaris. Maar die zoekt nu een nieuwe secretaresse. Wat betekent dat een lucky ziel binnenkort voor Máxima aan de slag mag.

De Dienst van het Koninklijk Huis is momenteel op zoek naar een secretaresse voor het Bureau Algemeen Secretariaat (BAS). Die een van de leden van de hofhouding van de koningin zal ondersteunen, in het bijzonder bij de VN-taken van de koningin.

Article continues after the ad

De vacature staat op LinkedIn, en reageren kan nog tot 4 maart. Het koninklijk huis biedt naar eigen zeggen heel diverse werkzaamheden. De nieuwe secretaresse doet niet alleen administratief werk, maar zorgt ook voor de voorbereiding van bijeenkomsten, evenementen en reizen van Máxima.

Daarom zijn ze op zoek naar iemand die goed onder tijdsdruk kan werken, discreet is en ook flexibel. Oh, en sollicitanten die Spaans spreken, hebben een streepje voor. Droombaan, lijkt ons zo.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in