Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: zin in Lech

Volgende week is het weer zover en vertrekken de Oranjes naar Lech voor de jaarlijkse wintersport. Fijn voor ons, want piste-Máxima is één van onze favoriete Máxima's. Je zou het misschien niet zoeken achter een Argentijnse, maar Máxima is dól op skiën. Al sinds voor ze onze koning tegen het lijf...

Máxima: zin in Lech

Volgende week is het weer zover en vertrekken de Oranjes naar Lech voor de jaarlijkse wintersport. Fijn voor ons, want piste-Máxima is één van onze favoriete Máxima's.

Je zou het misschien niet zoeken achter een Argentijnse, maar Máxima is dól op skiën. Al sinds voor ze onze koning tegen het lijf liep. Amalia heeft het dus dubbel in haar bloed zitten.

In ruil voor een ongestoorde skivakantie in Oostenrijk poseren de Oranjes elk jaar even gewillig voor een heel leger fotografen. En eerlijk is eerlijk: dat levert vaak de mooiste plaatjes van het hele jaar op.

Van ons verliefde koningspaar...

...tot het hele gezin. Ook leuk: in Lech zien we elk jaar weer hóe groot de prinsessen al worden. Van teeny tiny...

Tot pre-puber.

Terwijl Máxima nog maar weer een skipak recyclet.

Het moge duidelijk zijn: wij zitten dinsdag de 25e klaar voor de nieuwste foto's. Je ziet ze uiteraard op Nouveau.nl. Tot dan!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in