Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: zij maakt het verschil

En met zij bedoelen we... haar perfecte jas. Toegegeven: de outfit van koningin Máxima op Koningsdag viel niet bij iedereen even goed in de smaak. Een beetje herfstkleuren waren het, en dat op zo'n mooie lentedag. Misschien een tikje ouwelijk ook, werd hier en daar gefluisterd. Maar toen verschee...

Máxima: zij maakt het verschil

En met zij bedoelen we... haar perfecte jas.

Toegegeven: de outfit van koningin Máxima op Koningsdag viel niet bij iedereen even goed in de smaak. Een beetje herfstkleuren waren het, en dat op zo'n mooie lentedag. Misschien een tikje ouwelijk ook, werd hier en daar gefluisterd.

Maar toen verscheen hij daar ineens: het perfecte stuk om de look mee te volmaken. Een jas in EXACT dezelfde geeltint (dank heer Vermeulen!) die volop leven in de brouwerij bracht.

Toen HM de middag afrondde in haar complete look (het is ook wat, zo'n dag in en uit lopen), dus mét die nu al iconische jas eroverheen, oogde het plaatje al heel anders. Geel is dan ook helemaal haar kleur. En ineens sprongen die killer heels (een liefde die Amalia nu al heeft overgenomen) óók veel meer in het oog.

Het was duidelijk de bedoeling om de jongere generatie in de spotlights te zetten, maar eerlijk is eerlijk: als totaalplaatje was Majesteit ook bepaald geen muurbloempje. Wel een bijenetertje trouwens, als we het Instagram-account maxima.as.birds zo zien.