Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima weer naar het theater

Majesteit komt nog eens ergens zo. Koningin Máxima ging vanmiddag op bezoek bij theater de Nieuwe Regentes in Den Haag. Daar sprak ze met vertegenwoordigers van de Creatieve Coalitie, een samenwerkingsverband van beroepsverenigingen in de creatieve sector. Creatieven lijden natuurlijk erg onder d...

Máxima weer naar het theater

Majesteit komt nog eens ergens zo.

Koningin Máxima ging vanmiddag op bezoek bij theater de Nieuwe Regentes in Den Haag. Daar sprak ze met vertegenwoordigers van de Creatieve Coalitie, een samenwerkingsverband van beroepsverenigingen in de creatieve sector.

Creatieven lijden natuurlijk erg onder de coronacrisis, zeker omdat zij vaak ZZP'ers zijn. Máxima sprak in haar woonplaats met acteurs, dansers, beeldend kunstenaars en theatertechnici over de uitdagingen voor ZZP’er in deze periode. Ook bekeek zij hun werk, gehuld in een outfit die paste bij de grauwige dag (maar toch óók een beetje kleur bracht).

Cherish Menzo deed een danssolo uit haar voorstelling Jezebel, actrice Malou Gorter bracht een monoloog uit Borgen ten gehore en Máxima werd ook nog getrakteerd op een slotconcert.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in