Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima waait uit op Texel

Koningin Máxima ging vandaag langs op zonnig Texel. Máxima ging (volledig op Oranje boven!) met de veerboot van Den Helder naar het eiland en sprak aan boord met de burgemeester van Texel en de directeur van Texels Eigen Stoomboot Onderneming over de gevolgen van de coronacrisis voor de 'Waddenve...

Máxima waait uit op Texel

Koningin Máxima ging vandaag langs op zonnig Texel.

Máxima ging (volledig op Oranje boven!) met de veerboot van Den Helder naar het eiland en sprak aan boord met de burgemeester van Texel en de directeur van Texels Eigen Stoomboot Onderneming over de gevolgen van de coronacrisis voor de 'Waddenveren', de boten naar de Wadden dus.

'I'm the queen of the world!'

Op het eiland bezocht Majesteit een strandpaviljoen en een hotel, en sprak ze onder andere met vertegenwoordigers van de VVV, de ondernemers van Texel en anderen over de anderhalve meter-samenleving op het eiland en de gevolgen voor het toerisme op het eiland.

Ze wandelde ook nog even door het dorp Den Burg, normaal in de zonnige maanden een populaire trekpleister. Hopelijk is het ze ook deze zomer gegund.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in