Eerst was er al het palmenbehang, nu is Máxima nóg meer ingepalmd.

Oké, we hebben haar nog niet in een jurk met palmen erop gezien, maar dat lijkt op dit punt een kwestie van tijd. Koningin Máxima is dól op alles met palmen. Bleek maar weer toen ze vorige week met de VN Zoomde vanuit Huis ten Bosch.

Naast haar inmiddels beroemde palmenbehang (hier koop je haar exacte kantoorlook en hier shop je goede lookalikes) spotten we op de achtergrond bij HM nu ook een palmenlamp. Die bepaald niet nieuw is (het is een designobject uit de jaren zeventig), maar natuurlijk wél nieuw geshopt kan zijn. Of hij komt van zolder in Huis ten Bosch, dat kan natuurlijk ook.

Article continues after the ad

Wie ook zo'n kekke palmentafellamp op kantoor wil moet diep in de buidel tasten: de designlampen kosten je zo 10.000 euro. Gelukkig zijn er altijd andere opties. Deze leukerd van HK Living (via onder andere Fonq) bijvoorbeeld kost je een fractie van de designprijs: 350 euro.

In de tussentijd tippen wij Majesteit nog een palm die zeker weten in de smaak valt: de Archontophoenix Maxima, een palm die haar naam draagt en vást een leuk plekje kan krijgen ergens op Huis ten Bosch. Leuke kersttip voor de A's wellicht?

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in