Majesteit ging éven kijken of dat Claesje nog ergens hing.

Dat de Oranjes in gedachten bij het Songfestival zijn, was deze week wel duidelijk. Eerst stuurden ze al een lieve toi-toi-toi-boodschap, en ook al het nieuws over het Claesje van Chantal Janzen zal in Huis ten Bosch niet onopgemerkt zijn gegaan.

Hoog tijd voor HM om zelf naar Rotterdam af te reizen om eens te kijken hoe het eraan toe gaat in Ahoy deze dagen. Dat deed ze overigens niet alleen: ze nam in het kader van Méér Muziek in de Klas een groep lucky schoolkinderen mee.

Article continues after the ad

Majesteit wás vanochtend en vanmiddag al in Rotterdam voor schoolbezoeken, en nam daarna 46 kinderen van de A.S. Talmaschool in Crooswijk op sleeptouw naar Ahoy om de generale repetitie van de tweede halve finale van het Songfestival bij te wonen. Stel je voor, een slechte generale hebben onder toeziend oog van HM...

Na een outfit-switch (het was véél paars geworden, dat staat vast) schoof HM aan om een pronkplek om de repetities te bewonderen én de nodige selfies te nemen (er was uiteraard grondig getest)

Twee gelukkige kinderen mochten óók nog samen met Majesteit aanschuiven bij toptalent Nikkie de Jager, die ontzettend hoge ogen gooit tijdens de uitzendingen. De populaire YouTuber is bovendien ontzettend bekend bij de schoolgaande generaties en ongetwijfeld ook veelbekeken op het paleis, met drie tienermeiden in de gelederen. Zou HM ook nog een eigen selfie gescoord hebben?

Majesteit goes ESF. Een mooiere combinatie hadden we ons deze week niet in kunnen denken.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in