Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima verovert harten in Dubai

De leukste foto van het Oranje-bliksembezoek. Ze vlogen dinsdagochtend vroeg heen en kwamen gisteravond alweer terug in Den Haag. Maar in hun pak 'm beet 40 uur in Dubai haalden de koning en de koningin wél het onderste uit de kan.  Van belangrijke bilaterale gesprekken direct na aankomst... ...t...

Máxima verovert harten in Dubai

De leukste foto van het Oranje-bliksembezoek.

Ze vlogen dinsdagochtend vroeg heen en kwamen gisteravond alweer terug in Den Haag. Maar in hun pak 'm beet 40 uur in Dubai haalden de koning en de koningin wél het onderste uit de kan. 

Van belangrijke bilaterale gesprekken direct na aankomst...

...tot een bezoek aan een woestijnkas...

...en een lange dag bij de World Expo.

Waar ze langs allerlei paviljoenen en tentoonstellingen werden geleid. En waar het met 32 graden warm genoeg was voor HM om haar beroemde waaier tevoorschijn te toveren.

De koning gaf er een speech...

...en scoorde zo te zien een geurkaars terwijl Majesteit een nieuw snufje uitprobeerde (grapje, de oprolbare zonnebril zit in zo'n kek blikje)

Ons plaatje van een koningin gooide hoge ogen bij iedereen die ze sprak, al was ze soms ook even afgeleid door een appje van een van haar meiden.

Gisteravond na een diner zonder nieuwsgierige ogen keerden Willem-Alexander en Máxima weer terug op Nederlandse bodem. Máxima is morgen aanwezig bij de opening van het nieuwe hoofdkantoor van softwarebedrijf AFAS, de koning vertrekt naar Rotterdam. Na het weekend wacht ze al direct wéér een grote reis: van dinsdag tot en met donderdag zijn de Oranjes op staatsbezoek in Noorwegen.

Waar Máxima dan juist weer kan zien hoe ze zich kleedt op kou. Je ziet het uiteraard allemaal hier, op Nouveau.nl.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in