Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima van top tot teen... in Amersfoort

Koningin Máxima droeg deze week tijdens een bezoek aan Amersfoort een opvallende grijs-met-gele outfit. Wij bekijken 'm nog eens goed van top tot teen. Geel en grijs. Het is een combinatie die je niet vaak ziet. Al helemaal niet in een jurk die, zoals deze Natan, van wol en kant is gemaakt. Toch ...

Máxima van top tot teen... in Amersfoort

Koningin Máxima droeg deze week tijdens een bezoek aan Amersfoort een opvallende grijs-met-gele outfit. Wij bekijken 'm nog eens goed van top tot teen.

Geel en grijs. Het is een combinatie die je niet vaak ziet. Al helemaal niet in een jurk die, zoals deze Natan, van wol en kant is gemaakt. Toch werkt de combinatie prachtig bij Máxima. Die de jurk dinsdag voor de tweede keer uit de kast trok.

Ze debuteerde het custom ontwerp van Edouard Vermeulen in oktober tijdens een werkbezoek aan Duitsland, toen compleet met mooie hoed van Fabienne Delvigne. In Amersfoort ging de koningin meer op casual. Maar de mooie details van de jurk spraken voor zich.

Ze combineerde haar relatief nieuwe, herfstige Natan met een grijs paar pumps (waarschijnlijk van een van haar favoriete merken L.K. Bennett of Gianvito Rossi) en een prachtige grijze clutch.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in