De regen valt reuze mee, maar dat windje hè...

Het is tijdens het streekbezoek aan de Duin- en Bollenstreek tot nog toe opvallend droog gebleven. Maar dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima helemaal ongeschonden uit de strijd komen... nee.

Er staat een straf windje, en dat zorgt voor hilarische taferelen op de bollenvelden van Zuid-Holland. Waar de tulpen prrrima ingeplant blijken te zijn en geen kik geven, maar HM toch een beetje worstelt.

Beetje beeldig poseren, check...

Article continues after the ad

...maar zodra de foto's genomen lijken zie je dat het toch eigenlijk iets te hard waait (wel HULDE voor de royal dop die keurig op het hoofd blijft)

In Teylingen werd het koningspaar rondgeleid door een teler die slim samenwerkt met universiteiten om te blijven moderniseren, innoveren en groeien. Je bent niet voor niets een wereldspeler, dat blijf je niet zomaar.

In het verderop gelegen Hillegom spreken de Oranjes juist weer met een heel andere bloemen-ondernemer.

Aan bloemen voor HM vandaag geen tekort...

...noch aan haarspeldjes, schatten wij zo in.

In dit geval eentje die zijn bollenvelden inzet voor toerisme. Er is een speciaal tulpenveld aangelegd met een wandelpad én allerlei fotomomentjes, zodat toeristen vooral hier komen en de normale tulpenvelden niet teveel belasten. #slim

Dat moesten HM en ZM natuurlijk even testen en wat denk je?

Beeld: ANP/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in