Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: très chic in leer

Een dagje Scheveningen, voor Majesteit. Koningin Máxima ging vandaag op pad naar Scheveningen, waar ze op de Dag van de Ondernemer op bezoek ging bij een scheepsreparatiebedrijf. Op chic, mogen we toch wel zeggen. HM doet de laatste weken haar uiterste best op stijlgebied en vandaag was weer geen...

Máxima: très chic in leer

Een dagje Scheveningen, voor Majesteit.

Koningin Máxima ging vandaag op pad naar Scheveningen, waar ze op de Dag van de Ondernemer op bezoek ging bij een scheepsreparatiebedrijf. Op chic, mogen we toch wel zeggen.

HM doet de laatste weken haar uiterste best op stijlgebied en vandaag was weer geen uitzondering.

Ze wandelde door de productiehal (en dat zijn geen kleintjes in de scheepsbouw) en sprak met medewerkers over de bouw van een machine die zeewier helpt zaaien en oogsten. Zo wordt er gewerkt aan een duurzame zeewiersector in Nederland (wist jij dat we die hadden?) zodat we dit gewas steeds meer kunnen telen in de toekomst. Goed voor het milieu en (voor de wakame-liefhebber): lekker ook nog.

Majesteit kreeg ook nog een rondleiding op het dek en benedendek van een schip dat momenteel wordt gerestaureerd aan de kade. Helaas eentje zonder royaltitel: Máxima zette voet op de minder chic klinkende haringlogger SCH-236 Noordster. Wat overigens wél leuke plaatjes opleverde.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in