HM weet het wel, qua zomerse jurken.

Een tipje voor fijne luchtige maar niet te blote outfits voor de zomer kunnen we altijd gebruiken. En laat koningin Máxima dat nou net helemaal begrijpen.

Zij verscheen deze én vorige week in de grote hitte in een jurk van het Australische label Zimmermann, eentje waar ze ooit ook al mee op staatsbezoek naar India ging. En dus een jurk die precies doet wat-ie hoort te doen: mooi zijn, ook in zinderende hitte. 

Donderdag in Amsterdam...

Article continues after the ad

 

En vorige week in veel grotere hitte in Maarssen

Tropische favoriet

Zimmermann is sowieso in trek bij royals die nu eenmaal vaak op netjes de hitte trotseren. Zo droeg kroonprinses Victoria van Zweden hun jurken al en is het label ook favoriet bij Marie-Chantal van Griekenland (die natuurlijk ook een en ander weet over tropische temperaturen)

Majesteit heeft meer jurken van de Australiërs, leerden we ook toen ze pre-pandemie naar Indonesië toog en deze jongen meebracht. Zelfde verhaal: luchtig, van de juiste materialen en juist door enige bedekking hitteproof.

De volgende warme dagen komen er in Nederland vanzelf aan, dus doe je voordeel met deze drie Delftsblauw-inspired musthaves uit HM's favoriete zomerwebshop.

LUMINOUS FRAYED EDGE MIDI

TIE NECK MIDI DRESS

FRILLED PICNIC DRESS

Beeld: ANP/Brunopress/Zimmermann

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in