Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: terug in Natan

Het heeft even geduurd (al gooide ze aan de zijde van Willem-Alexander wel direct hoge ogen), maar Máxima ging vandaag (maandag) ook zelf weer officieel aan het werk. De koningin heeft direct een druk schema op haar eerste solowerkdag na de zomervakantie: vanochtend was ze in Den Haag bij de open...

Máxima: terug in Natan

Driemaal is scheepsrecht.

Muziek breekt zo lekker de week, zal Majesteit gedacht hebben. Zij ging vanochtend (woensdag) op bezoek in Katwijk, bij de landelijke MuziekTafeldag. Daar spraken regionale vertegenwoordigers over hun ervaringen en successen om muziekonderwijs in hun regio's aan de man te krijgen.

Majesteit verscheen ten tonele in een oldie but a goodie van Natan (en haar nieuwe schelpen, groter dan haar gebruikelijke schelpen, die springen natuurlijk óók in het oog). Haar eerste Natan sinds ze vorige week terugkeerde van vakantie. De eerste ronde droeg ze een outfit van Zara, gisteren (dinsdag) koos ze een kleurrijke jurk van Antik Batik.

Vestje uit...

...en vestje aan: allebei mooi

De koningin is erevoorzitter van de stichting Méér Muziek in de Klas en voedt haar meiden ook hartstikke muzikaal op. Dat de koning niet helemaal bij kan blijven, geeft niet: Máxima en de A's maken muziek voor tien met hun gitaren, piano's en zangstemmen. 

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in