Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima is terug (in een wonderlijke jas)

Hoera! Koningin Máxima is terug in de spotlights. En maakte het gemis van de laatste paar weken ruimschoots goed met een opvallende nieuwe jas en een héél relatable accessoire. Hare Majesteit rukte uit naar Nijmegen voor een bezoekje aan de Stichting ElanArt bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. ...

Máxima is terug (in een wonderlijke jas)

Hoera! Koningin Máxima is terug in de spotlights. En maakte het gemis van de laatste paar weken ruimschoots goed met een opvallende nieuwe jas en een héél relatable accessoire.

Hare Majesteit rukte uit naar Nijmegen voor een bezoekje aan de Stichting ElanArt bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Die stichting won in 2019 een Appeltje van Oranje, waar Máxima en Willem-Alexander het beschermpaar van zijn. En ja, dan kun je dus op hoog bezoek rekenen.

ElanArt biedt jongeren uit asielzoekerscentra de kans om contacten op te bouwen en hun talenten te ontdekken door deel te nemen aan kunstzinnige en creatieve projecten. Kunst en cultuur worden gebruikt om de kloof tussen nieuwkomers en de samenleving te verkleinen.