Koningin Máxima is terug. En hoe! Na een paar heel Máxima-luwe weken keerde de koningin vanochtend (maandag) terug in de spotlights om de Week van het geld te openen.

Máxima toog vanochtend op tijd naar het Rat Verlegh Stadion in Breda voor negende editie van de Week van het geld. Tijdens deze week worden er op basisscholen in heel Nederland ruim 5.000 gastlessen en workshops gegeven over omgaan met geld. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ wil platform Wijzer in geldzaken basisscholieren voorbereiden op financiële zelfstandigheid in de toekomst.

Article continues after the ad

Koningin Máxima opende de week en woont vandaag enkele gastlessen bij als erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken. 

Ondanks haar recente operatie (naar verluidt aan haar voet) droeg de koningin gewoon heel stoer hakken onder haar kleurrijke rode top met opvallende strik. We zijn blij dat ze er weer is, en kijken alvast uit naar donderdagmiddag, als ze er alweer op uit gaat.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in