Willem-Alexander en Máxima zijn aangekomen in Bremen voor hun werkbezoek. En wat ziet onze koningin er weer geweldig uit in haar inmiddels beroemde outfit van Jan Taminiau!

En onze koningin draagt: haar bekende Jan-outfit! Een look die we eerder zagen op Koningsdag 2017 én tijdens een bezoek aan China. En die haar, hoe kan het ook anders, ontzettend spectaculair en koninklijk staat.

Article continues after the ad

Willem-Alexander en Máxima werden vanochtend in Bremen van het vliegveld gehaald door senaatpresident en burgemeester Carsten Sieling en zijn vrouw Alexia (leuke naam!). Er staat ze vandaag een enorm schema te wachten.

Oeps, werd daar even een autodeur vergeten...

Heel de stad door

Eerst gaan onze royals op bezoek bij Airbus Defence & Space Bremen, waar ze oog in oog komen te staan met de Europese module van het ruimtevaartstation ISS. Daarna lunchen ze op het Rathaus, en wandelen ze over de Marktplatz langs verschillende populaire bezienswaardigheden van de stad.

En de outfit vorig jaar in actie in China

In de middag gaan Máxima en Willem-Alexander op bezoek bij het Fraunhofer Institut fur Windenergiesysteme in Bremerhaven, waar ongeveer honderdvijftig Nederlandse en Duitse partners samenkomen voor een congres. Ze sluiten hun werkbezoek af in het Alfred Wegener Instituut, waar ze spreken met Nederlandse en Duitse pool- en marineonderzoekers.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in