Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: strak in het (nieuwe) pak!

Wat een lekker oranje businesslookje! Koningin Máxima was vanochtend als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas in Utrecht. Daar nam ze op het Conservatorium deel aan een zangles bijeenkomst. Máxima verscheen in nat Utrecht in een dijk van een najaarsoutfit: een fonkelnieuw oranje pak met een k...

Máxima: strak in het (nieuwe) pak!

Wat een lekker oranje businesslookje!

Koningin Máxima was vanochtend als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas in Utrecht. Daar nam ze op het Conservatorium deel aan een zangles bijeenkomst.

Máxima verscheen in nat Utrecht in een dijk van een najaarsoutfit: een fonkelnieuw oranje pak met een kleine pied-de-pouleprint. Zakelijk, herfstig, on brand bij haar achternaam. De strakke paardenstaart en fijne bloem maken het helemaal af. Maker: Natan, uiteraard.

Majesteit en muziekonderwijs, het is een enorm ding. In Utrecht werd dan ook een samenwerking gevierd tussen pabo's en conservatoria in Nederland. Het doel als altijd: muziekonderwijs voor alle kinderen op alle basisscholen in Nederland en het Caribisch gebied.

De polsbrace mocht/moest ook weer mee

Voor haar veertigste verjaardag kreeg Máxima de stichting Méér Muziek in de Klas cadeau, waarvan dus onlangs het tienjarig bestaan werd gevierd. Sinds de oprichting krijgen basisschoolkinderen al een stuk meer muziekonderwijs. Iets wat een muzikale koningin als Máxima erg belangrijk vindt. Zij werd zelf ook muzikaal opgevoed.

Het was een zenuwslopende ochtend voor een aantal Conservatorium-studenten die hun eigen lesfilms voor pabostudenten mochten laten zien. Ook gaven er studenten én basisschoolkinderen optredens voor Majesteit.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in