Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima straalt in Rotterdam

Onze koningin zag er tiptop uit in Rotterdam vanmiddag. Koningin Máxima was vanmiddag op werkbezoek bij vrijwilligersorganisatie House of Hope in Rotterdam. House of Hope helpt kwetsbare bewoners van Rotterdam-Zuid bij maatschappelijke, financiële en praktische problemen. Regen? Geen probleem, ...

Máxima straalt in Rotterdam

Onze koningin zag er tiptop uit in Rotterdam vanmiddag.

Koningin Máxima was vanmiddag op werkbezoek bij vrijwilligersorganisatie House of Hope in Rotterdam. House of Hope helpt kwetsbare bewoners van Rotterdam-Zuid bij maatschappelijke, financiële en praktische problemen.

Regen? Geen probleem, Majesteit had een zonnige stemming meegenomen

Majesteit trok wederom een licht ensemble uit haar kast, tot aan haar clutch en schoenen toe. Afgemaakt met statement rode nagellak én een ketting waar een burgemeester u tegen zou zeggen, dat wel.

Bij de organisatie ontmoette ze de oprichters en bestuursleden, en sprak ze met vrijwilligers en medewerkers over de activiteiten die ze organiseren.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in