Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima speelt op safe

HM aan de grote lenteschoonmaak. We zien HM nog niet balanceren op een erfstukfauteuil met een plumeau in haar handen, maar zelfs als koningin ontsnap je niet helemaal aan de grote lenteschoonmaak. In Majesteits geval niet omdat het personeel opzichtig stoffend voorbij komt tijdens haar videocall...

Máxima speelt op safe

HM aan de grote lenteschoonmaak.

We zien HM nog niet balanceren op een erfstukfauteuil met een plumeau in haar handen, maar zelfs als koningin ontsnap je niet helemaal aan de grote lenteschoonmaak. In Majesteits geval niet omdat het personeel opzichtig stoffend voorbij komt tijdens haar videocall, maar omdat ze op werkbezoek gaat bij een schoonmaakbedrijf.

Het was een schaars uitje in de categorie 'buitenshuis' voor koningin Máxima, die vandaag naar Uden toog voor een bezoek aan Koning Willem I Prijs-winnaar CSU. Máxima is erevoorzitter van de stichting die de prijs uitreikt.

Vlekproof?

Vijftienduizend medewerkers heeft dat bedrijf, dat de prijs won dankzij de nadruk op duurzaamheid, goed werkgeverschap en innovatie, zoals het opleiden van nieuwe schoonmakers via virtual reality.

Sinds de pandemie heeft schoonmaken een extra lading gekregen voor ons allemaal, en daar wilde Majesteit wel eens het fijne van weten. Ze kreeg een rondleiding en voerde digitale gesprekken met medewerkers (dus alsnog videobellen!), en dat allemaal in een tikje veilige beige outfit (hoewel, dit vlekt wel erg makkelijk...) met wel ontzettend leuke zwarte accessoires.

Laatste keer voor Koningsdag

Het is waarschijnlijk de laatste keer dat we Máxima out and about zullen zien tot Koningsdag, dus wellicht dacht HM het vandaag op huidskleurig te spelen om over een week groots en kleurrijk uit te pakken.

Of iemand haar nog een gouden schoonmaaktip durfde mee te geven weten we niet, maar ten paleize kunnen we ons voorstellen dat van boven naar beneden werken uitstekend werkt. Of zou dat in virtual reality andersom zijn?

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in