Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima speecht op Vrouwendag

Toch fijn om HM even te zien vandaag. Van elke videobelsessie van Majesteit doen wij geen bericht meer, want korrelige beelden van halve outfits hebben niet onze voorkeur. Maar vandaag, op Internationale Vrouwendag, maken we een uitzondering. Máxima hield zojuist de virtuele openingstoespraak van...

Máxima speecht op Vrouwendag

Toch fijn om HM even te zien vandaag.

Van elke videobelsessie van Majesteit doen wij geen bericht meer, want korrelige beelden van halve outfits hebben niet onze voorkeur. Maar vandaag, op Internationale Vrouwendag, maken we een uitzondering.

Máxima hield zojuist de virtuele openingstoespraak van het evenement ‘Call to Action for Reaching Financial Equality’, dat helemaal draait om financiële gelijkheid tussen mannen en vrouwen. En dat deed ze in deze fijne Giambattista Valli (en met kek rood nagellakje en smoky eyes).

Die we al in twee verschillende gestaltes kennen, op lang en op midi (en nu dus op Zoom).

Haar look even daargelaten sprak Majesteit zich uit over de uitdagingen maar ook over de mooie aspecten van de pandemie op financiële gelijkheid. Dat heeft op sommige fronten juist een vlucht genomen omdat er minder met (onhygiënisch) cash wordt betaald.

Een glimlach van Majesteit op deze Vrouwendag. Wij doen het ervoor.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in