HM liet zich alles over leer uitleggen. En nu op naar Net-a-Porter?

Majesteit houdt wel van een duurzaam leertje op zijn tijd. Getuige bijvoorbeeld haar cactusleren rok van Natan. Wat dat betreft was ze dus helemaal in haar element, vandaag in Weesp.

Daar ging koningin Máxima op bezoek bij het bedrijf Smit & Zoon, waar ze producten maken voor het afwerken en maken van leer, met een focus op duurzaamheid en circulariteit. Het bedrijf bestaat tweehonderd jaar en kreeg daarom hoog bezoek.

Article continues after the ad

Een leren look kón haast niet uitblijven... maar nee: het werd een bekende Natan-look in pied-de-poule. Wéér een ruitje, net als gisteren, maar dan wel net even anders. En lekker ook, die hoed. #glam

Ter plekke bleek maar dat HM niet bij zomaar een leerhandel was binnengelopen. Ze werd rondgeleid langs onder andere het laboratorium en sprak met medewerkers over hoe je leer precies kunt verduurzamen. Ook kreeg ze een geschiedenislesje.

Wellicht een leuke nieuwe hofleverancier in samenwerking met Natan? Het was alvast leuk thuiskomen in het paleis: deze dotjes kreeg HM mee voor haar dochters. 

Beeld: ANP, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in