Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima schijnt dol te zijn op deze zeewierburger

Zou HM er ook voor naar AH gaan? Super plantaardig, gezond en helemaal in royal trek: The Dutch Weed Burger. Die vanaf deze week in de schappen ligt bij Albert Heijn. De eigenaren van het bedrijf weten het zeker: koningin Máxima is al fan van hun met zeewier gemaakte burger, die ze tot dit moment...

Máxima schijnt dol te zijn op deze zeewierburger

Zou HM er ook voor naar AH gaan?

Super plantaardig, gezond en helemaal in royal trek: The Dutch Weed Burger. Die vanaf deze week in de schappen ligt bij Albert Heijn.

De eigenaren van het bedrijf weten het zeker: koningin Máxima is al fan van hun met zeewier gemaakte burger, die ze tot dit moment op festivals en op restaurants verkochten. Hoe ze dat weten? Nou ja, het bezoek dat HM in november bracht aan een Schevenings bedrijf dat zich richt op het zaaien en oogsten van zeewier zal daar iets mee te maken hebben.

Wij vinden het intrigerend: heeft Majesteit zich daar laten ontvallen de burger eens op een festival besteld te hebben? Zou de huischef via-via eens een proeverij in Huis ten Bosch hebben gehouden? Of zou de koningin vanuit Scheveningen een pakketje hebben meegekregen en daarna fluks hebben bijbesteld?