Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: ruitjespower

Modern en klassiek tegelijk: de kracht van de ruit. Dit najaar koos Máxima keer op keer voor herfsttinten. En hoewel ze daar vorige week donderdag niet écht van afweek (bruin is immers ook een herfstkleurtje), ging ze wel even op heel andere voet verder: in chique ruitjes. Het perfecte Natan-look...

Máxima: ruitjespower

Modern en klassiek tegelijk: de kracht van de ruit.

Dit najaar koos Máxima keer op keer voor herfsttinten. En hoewel ze daar vorige week donderdag niet écht van afweek (bruin is immers ook een herfstkleurtje), ging ze wel even op heel andere voet verder: in chique ruitjes.

Het perfecte Natan-lookje (op Facebook merkten we dat jullie ook enthousiast waren), dat zó van decennia eerder kon zijn maar dankzij de strik en de lengte toch helemaal van nu werd. Een prachtig voorbeeld van hóé royal een ruit kan zijn: chic en gekleed, klassiek maar ook helemaal van nu. En vooral: een favoriet trucje van onze koningin.

Die altijd kiest voor een ruit met nét dat moderne vleugje. Die strik. Een asymmetrisch detail. Een lekkere laars eronder. Zo willen wij 'm ook graag dragen.

Op zoek naar zo'n powerruit dan maar.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in