Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima rewind: HM verovert New York

Dit jaar doet Majesteit New York vanuit Huis ten Bosch. Het is al elf jaar een hele belangrijke week op de koninklijke agenda: de algemene vergadering van de VN in New York. Die deze week virtueel worden gehouden. Waardoor Majesteit niet in het vliegtuig hoeft te stappen (fijn), maar wij ook niet...

Máxima rewind: HM verovert New York

Dit jaar doet Majesteit New York vanuit Huis ten Bosch.

Het is al elf jaar een hele belangrijke week op de koninklijke agenda: de algemene vergadering van de VN in New York. Die deze week virtueel worden gehouden. Waardoor Majesteit niet in het vliegtuig hoeft te stappen (fijn), maar wij ook niet worden getrakteerd op haar inmiddels beroemde businesslooks aldaar (niet fijn).

Gelukkig hebben we de foto's nog. Zo zagen we onze koningin de afgelopen jaren volop op business chic op Manhattan.

2019: een bijzonder jaar, want Majesteits tiende jubileum bij de VN. Willem-Alexander vloog mee om het te vieren, en Mabel was er ook voor de familie-support. De look van Máxima: Valentino. 

2019: op sleek in Natan

2018: op naar een vergadering in Jonathan Simkhai

2018: op kleurig in Natan

2017: het beroemde rode pak van Claes Iversen

Dit jaar geen straten van New York-kiekjes dus. Maar hopelijk wel een herhaling van HM op kantoor...

Máxima spreekt woensdag tijdens het digitale evenement G7 Partnership for Women’s Digital Financial Inclusion in Africa van de Bill & Melinda Gates Foundation, samen met de Franse minister van Financiën, Bruno le Maire, en Melinda Gates.

Krachtig, ook op grote afstand.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in