Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima-proof kerstshoppen: haar veelbesproken oorbellen zijn er weer

Het wás een limited edition. Maar nu kun je ze toch weer bestellen. Koningin Máxima zal zelf soms best balen van het effect dat ze op mode- en accessoiremerken heeft. Koopt ze een leuk paar limited edition én zéér Oranje-proof oorbellen... worden ze nadat zij ermee is gespot snel weer in producti...

Máxima-proof kerstshoppen: haar veelbesproken oorbellen zijn er weer

Het wás een limited edition. Maar nu kun je ze toch weer bestellen.

Koningin Máxima zal zelf soms best balen van het effect dat ze op mode- en accessoiremerken heeft. Koopt ze een leuk paar limited edition én zéér Oranje-proof oorbellen... worden ze nadat zij ermee is gespot snel weer in productie genomen.

Precies dat gebeurde nadat ze vorige week in een oranje mood deze enorme (Majesteit houdt van groot-groter-grootst als het om oorbellen gaat) sinaasappelstenen van het Spaanse merk Fahoma van haar kaptafel pakte. Het merk was zó vereerd dat Máxima al dagen op hun Instagram-account prijkt. En nu worden de oorbellen 'vanwege enorme vraag' snel weer in productie genomen.

Omgedoopt tot 'de Máxima-oorbellen' ook nog. De 'Pendiente en resina flor Máxima' zijn vanaf nu weer te krijgen bij Fahoma en kosten 98 euro.