Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in Oscar de la Renta voor Koningsspelen 2021

Oranjes ondersteunen  'ik+jij=wij' motto. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima openden de Koningsspelen vanochtend op basisschool de Vlinderslag in Amersfoort. Dit jaar deden er ruim 6000 scholen en 1,3 miljoen kinderen mee aan de Koningsspelen. Nog nooit eerder waren dat er zoveel. En also...

Máxima in Oscar de la Renta voor Koningsspelen 2021

Oranjes ondersteunen  'ik+jij=wij' motto.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima openden de Koningsspelen vanochtend op basisschool de Vlinderslag in Amersfoort.

Dit jaar deden er ruim 6000 scholen en 1,3 miljoen kinderen mee aan de Koningsspelen. Nog nooit eerder waren dat er zoveel.

En alsof het ook bij ZM en HM kriebelt qua versoepelingen was de stemming vrolijk en de look idem dito.

Máxima droeg haar  gebloemde jas van Oscar de la Renta, waar ze al een paar keer eerder mee heeft geshined en die perfect was voor dit vrolijke moment.

De negende editie van de Koningsspelen draaide met het thema ‘ik+jij=wij’ om het belang van samen.

Het gehele programma - goed gesprek, hier - vond dit jaar buiten plaats.

Het Koninklijk Paar deed samen met de schoolkinderen mee aan een quiz over gezond eten en bewegen en bezocht na het startsein een aantal sportactiviteiten rondom de school. Clearly a good time was had by all.

Foto (c) ANP, PPE Agency, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in