Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: op Zoom-masterclass bij haar visagist

Doe ons zo'n smoky eye... Majesteit doet vaak haar eigen make-up. Maar heeft ze écht eens een feestje of een event, dan doet ze sinds jaar en dag graag een beroep op visagist Elles Nijkamp. Die daar niet graag over praat (verwacht van haar geen royal dirt) maar wél een Zoom-masterclass aanbiedt w...

Máxima: op Zoom-masterclass bij haar visagist

Doe ons zo'n smoky eye...

Majesteit doet vaak haar eigen make-up. Maar heeft ze écht eens een feestje of een event, dan doet ze sinds jaar en dag graag een beroep op visagist Elles Nijkamp. Die daar niet graag over praat (verwacht van haar geen royal dirt) maar wél een Zoom-masterclass aanbiedt waarin ook jij haar beautygeheimen kunt leren.

Ideaal in pandemietijden, zo'n lesje visagie. En o zo leuk natuurlijk om de fijne kneepjes te leren van de vrouw die de bekendste gezichten (naast Máxima onder andere ook Daphne Deckers die ze zelfs mooi maakte voor de cover van NOUVEAU) én kapsels van Nederland onder handen neemt.

In een uur tijd werk je aan een make-uplook die bij jou past, en bij wat je wil uitstralen. Je leert welke producten je kunt gebruiken uit je eigen collectie, en wat je beter niet meer kunt aanschaffen. Dat is nog eens nuttige informatie.

Een masterclass van Elles kost 99 euro en is te boeken via haar website.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in