HM's casual stijl ontstijgt altijd nog het huispak.

Zoals bekend: door de coronaperikelen is Koningsdag dit jaar Woningsdag: Nederland viert het thuis. Zo ook de Oranjes, die de 53ste verjaardag van koning Willem-Alexander in Paleis Huis ten Bosch luister bij zetten.

Ze laten daar Nederland op afstand van meegenieten via het platform Koningsdag Thuis en we hopen intens te zien hoe Zijne Majesteit een oranje tompoes verorbert, toch de nationale hobby op zijn verjaardag (en iedereen heeft er zo zijn eigen techniek voor. Tompoes-hack van Nouveau: dakje eraf halen, aan de onderkant plakken en je eet 'm als een dame).

Article continues after the ad

Niemand die verwacht dat Máxima aanstaande maandag met een tiara door een paleiszaal zal schrijden (we zouden er uiteraard geen bezwaar tegen hebben, maar let's keep it real). Op een huispak hoeven we echter ook niet te rekenen. Wat heeft ze nog eens in de kast voor een warme lentedag thuis, in een periode waarin het grootste deel van Nederland de joggingbroek heeft omarmd?

Deze zomerse Vita Kin is een kanshebber, compleet met veredelde badslippers van zijde en denim van Gianvito Rossi à 499 euro. 

De Olympische Spelen van Rio leverden in 2016 ook aardig wat relaxte looks op, zoals deze zomerjurk...

...en deze vrolijke jumpsuit. 

Casual voor een etentje op Saba in 2017.

We herinneren ons deze nog (met enige huivering), gedragen op St. Maarten in 2017...

...waar ook deze leuke combi langskwam, die wél helemaal casual chic is. Vol verwachting klopt ons hart! 

Foto's (c) Brunopress, Getty Images, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in