Dat is nog eens kleur bekennen!

Vanochtend was ze in Dan Haag bij de opening van borstkankermaand, waar het veertigjarig bestaan van de Borstkankervereniging Nederland werd gemarkeerd. In Perfect Pink, mogen we wel zeggen.

Ze nam daar het boek ‘Alles over borstkanker’ in ontvangst, geschrevene door chirurgen van het Antoni van Leeuwenhoek, en kwam ook zelf aan het woord over de late gevolgen van borstkanker, vroege opsporing en erfelijke aanleg. Ook sprak ze met vrijwilligers.

Hier lijkt-ie roze...

Article continues after the ad

... en hier juist weer rood.

Voor de gelegenheid kwam HM in een vlammend roze (ja, echt) Natan met rode accessoires inclusief hoed, handschoentjes en deels doorzichtige schoenen. 

En: ze droeg een mondkapje. Het dringende advies van Mark Rutte is op het paleis duidelijk in de oren geknoopt, al bleef-ie binnen dan niet op. Er moest immers gespeecht worden.

Royal plaatjes die we ons een jaar geleden niet hadden kunnen voorstellen

Het is een dag van jubilea voor Majesteit want vanmiddag was ze ook nog aanwezig bij het jubileumcongres ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van de Sociaal-Economische Raad. Daar in een heel andere look in oranje.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in