Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima op pad in Varsseveld

Koningin Máxima is vandaag (woensdag) alweer op pad in den lande. Ze bracht vanochtend een bezoek aan zorgorganisatie Sensire. Via die organisatie krijgen chronische longpatiënten hun behandeling zo veel mogelijk thuis. Via de nieuwe dienst COPD InBeeld worden de patiënten op afstand gemonitord d...

Máxima op pad in Varsseveld

Koningin Máxima is vandaag (woensdag) alweer op pad in den lande. Ze bracht vanochtend een bezoek aan zorgorganisatie Sensire.

Via die organisatie krijgen chronische longpatiënten hun behandeling zo veel mogelijk thuis. Via de nieuwe dienst COPD InBeeld worden de patiënten op afstand gemonitord door het ziekenhuis en de thuiszorg.

Koningin Máxima sprak met de betrokken organisaties over de totstandkoming van Beeldzorg in de Achterhoek. Aansluitend bezocht zij het call center, waar het serviceteam in contact staat met cliënten. Ze sloot haar bezoek af met een gesprek met verpleegkundigen en cliënten.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in