Drie krachtige vrouwen op een rij: koningin Máxima, prinses Mabel en minister Kaag waren vanmiddag samen bij een conferentie over geestelijke gezondheid. En Máxima gaat daarna nog even door.

De koningin had vanmiddag (dinsdag) twee verplichtingen op de agenda staan, en moest hup door vanuit Amsterdam naar Den Haag.

Article continues after the ad

In Amsterdam meldde ze zich, samen met schoonzus Mabel, bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen voor de Conferentie voor Mental Health and Psychosocial Support, een conferentie over geestelijke gezondheid en psychosociale zorg georganiseerd door minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag.

In haar eigen woonplaats is ze later vanmiddag aanwezig bij de presentatie van het 'Jaarbericht Staat van het MKB 2019' van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap, waar ze zelf lid van is.

Voor de gelegenheid trok Máxima een outfit uit de kast die we haar onlangs nog zagen dragen in New York: een deux-pièce van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in