Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: op naar Brussel voor een shopsessie!

De nieuwe collectie van Natan is binnen en oh my... Oké, we wachten nog steeds op het eerste officiële uitje van Majesteit in januari, en de maand is al bijna om. Maar toch: vroeg of laat gaat koningin Máxima weer op pad. En dan zal ze ook af en toe een nieuwe jurk willen debuteren. Er moet nog e...

Máxima: op naar Brussel voor een shopsessie!

De nieuwe collectie van Natan is binnen en oh my...

Oké, we wachten nog steeds op het eerste officiële uitje van Majesteit in januari, en de maand is al bijna om. Maar toch: vroeg of laat gaat koningin Máxima weer op pad. En dan zal ze ook af en toe een nieuwe jurk willen debuteren.

Er moet nog een staatsbezoek aan Griekenland worden ingehaald, er komen een paar leuke royal feestjes aan (pandemie-willing dan) in de vorm van de jubilea van koningin Margrethe en koningin Elizabeth... daar wordt natuurlijk nu al voorzichtig voor geshopt. Net als voor de aanstaande Koningsdag.

Gelukkig heeft huisontwerper Edouard Vermeulen van Natan net een nieuwe collectie uit met de nodige topstukken die Máxima perfect zouden staan. Wij doen vast een voorzet HM, rijdt u zelf naar Brussel voor een doorpas?

Oranje boven met Griekse vibes...

Een prachtige fladderige kimono-jurk voor warme dagen.

Een zijden jurk met een opvallende schouder én een doorkijkje? Met recht op Máxima's lijf geschreven.

Voor een dramatisch cape-momentje is HM altijd wel in en Natan heeft er zelfs twee in de aanbieding...

Nog een fijne kimono-jurk, als koningin Mathilde 'm niet eerder shopt.

En dan is er dit fijne schoudermomentje nog, waarvan we weten dat het Máxima prachtig staat.

Genoeg te beleven in Atelier Natan, zouden wij zo zeggen!

Beeld: Natan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in