Dat Máxima fan is van Valentino wisten we al lang. Maar op Instagram laat de ontwerper zien dat het omgekeerd óók geldt.

Valentino Garavani, de man achter het modelabel, zette gisteren een hele rits leuke en chique foto's van zichzelf met beroemde vrienden online. Onder wie een never before seen kiekje van onze koningin.

"Vriendschap vieren... in deze moeilijke tijden waarin we niet bij onze dierbaren kunnen zijn, wil ik mijn vriendschappen vieren", aldus de ontwerper. "Dat betekent nu meer dan ooit."

En wie spotten we daar op de tweede foto (swipe)...

Article continues after the ad

Máxima staat op de foto met Valentino en Rosario van Bulgarije, de ex van een Bulgaarse prins. De twee royal dames behoren tot de weinigen die níet getagd zijn in de foto's (en dus waarschijnlijk ook geen stiekem Instagram-account hebben).

De twee vrouwen waren, samen met Valentino, in 2017 allebei aanwezig op het vijftigste verjaardagsfeest van Pavlos van Griekenland, waar deze foto gemaakt lijkt. Máxima droeg die avond overigens géén Valentino, maar een echte Jan Taminiau.

Anderen op de foto's van Valentino: Stella McCartney. Jennifer Lopez. Anne Hathaway. En Gwyneth Paltrow, één van de beste vriendinnen van Rosario.

Een illuster gezelschap om deel van uit te maken, maar onze koningin kan met écht iedereen goed door een deur, dus eigenlijk verbaast het niet.

Beeld: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in