Majesteit op de koffie, dat heb je ook niet elke dag.

Weer een week, weer een heel andere (kleurrijke!) Máxima: onze koningin ging vanmiddag op bezoek bij mantelzorgers in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk om bij te kletsen over wat de coronamaatregelen doen voor mantelzorgers, degenen die zij verzorgen en de mensen die mantelzorgers ondersteunen.

Article continues after the ad

Bijzonder: Máxima ging bij de mensen thuis op bezoek en hielp een handje met het voorlezen van de krant en het koffiezetten. Daarna bleef ze nog even om een praatje te maken. Over hoog koffiebezoek gesproken.

De beroemde bril (van Tom Ford) in actie

Na haar witte look van vorige week koos HM ditmaal voor een helemaal nieuwe look met méér kleur van designer Antik Batik en een opvallend dropje van een riem waar je u tegen zegt (waarover later meer!). Dat kan ze hè, onze koningin.

Het werkjaar is nog maar net weer van start, maar dit is toch nú al een van onze favoriete Máxima-looks van 2020. Keep it up, Majesteit!

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in